Baggrund

strand

Respekt og tillid er nøgleord i mit arbejde

Faglig baggrund

Jeg blev uddannet psykolog ved Københavns Universitet i 2002 og autoriseret ved Psykolognævnet i 2006. Jeg har fra 2002 til slutningen af 2020 arbejdet ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Esbjerg. Hér fungerede jeg som almindelig PPR-psykolog, og i de sidste 5 år desuden som faglig koordinator, mentor og supervisor for psykologgruppen. I perioden december 2020 frem til april 2022 arbejdede jeg på børneafdelingen på Sydvestjysk Sygehus. Her varetog jeg samtaleterapi til børn og unge, samt udredning af børn udsat for rusmidler eller medicin i graviditeten. 

Siden april 2022 har jeg været fuldtids privatpraktiserende og beskæftiger mig med neuropsykologiske og pædagogisk psykologiske undersøgelser af børn og unge, samt rådgivning til forældre, plejeforældre og fagpersoner, ligesom jeg også tilbyder supervision til fagpersoner, herunder psykologer på vej mod autorisation. Udredningsopgaverne kommer både som private henvendelser fra forældre, men også via kommuner, der eksempelvis ønsker at imødegå længere ventelister ved at udlicitere pædagogiske psykologiske vurderinger. I tillæg hertil har jeg indgået samarbejdsaftale med Vejlefjord Rehabilitering, hvor jeg som ekstern konsulent udarbejder neuropsykologiske undersøgelser på Vejlefjord og i VISO-regi.

I løbet af årene har jeg opnået ekspertise i at udarbejde psykologiske vurderinger på børn i alle aldre, med særlig forkærlighed for de undersøgelser, der kræver lidt ekstra detektivarbejde for at finde frem til det puslespil, der udgør barnets samlede forudsætninger.

Jeg har bred erfaring fra almindelige skoler og dagtilbud, men også mere specialiseret erfaring med børn med specialpædagogiske behov. Ligeledes har jeg erfaring med børn indskrevet i internationale skole- og dagtilbud, hvor det meste foregår på engelsk, og hvor børnene og deres forældre ofte har været vidt omkring. Når der foretages udredninger af børn med engelsk som hovedsprog, anvendes altid de engelske versioner af standardiserede tests, herunder WPPSI-IV og WISC-V. 

Ud over udredning af børn, har jeg mangeårig erfaring med rådgivning og supervision til forældre og fagpersoner omkring børnene. Hér er det afgørende at kunne tilpasse sig de voksnes aktuelle ståsted og livsbetingelser, samt deres individuelle forudsætninger for at støtte barnet bedst muligt.

Skriv eller ring til mig for at høre nærmere

E-mails og telefonbeskeder vil blive besvaret indenfor 24 timer på hverdage
Undlad venligst personfølsomme oplysninger i mails - hvis det bliver nødvendigt, vil du få tilsendt et sikkert link.